PDA

View Full Version : I have a massive favour to ask of you guys.....


J-2000
05-25-2003, 07:35 PM
can someone convert a kyle katarn glm into a md3 for me?
I just want to edit him and well i have no conversion tool as my milkshape trial ran out a month ago. id really appreciate any help provided.

Psyk0Sith
05-26-2003, 01:36 AM
Get it right here:

http://www3.sympatico.ca/psykopat/tools/MD3_Kyle.zip

someone else requested this a while back, hope this is what you need.

J-2000
05-27-2003, 10:10 AM
thankyou sooooooooooomuch mate
i needed it to edit him up and give him a wig i might put it on here but i dont think it will be worhty let alone good.

Wudan
05-27-2003, 11:39 AM
A wig?

J-2000
05-27-2003, 04:40 PM
yeah an afro wig
60s style kyle!

Wudan
05-27-2003, 05:07 PM
I'll pass on that one.

J-2000
05-27-2003, 05:14 PM
it was a request i got off a friend who doesnt model but wanted his own char, all he sed was:
kyle
orange clothes
afro
then he went offline i asked him the next day and he sed
youhave the info you need but they are wat must be on my char you can do anything else to him.
so dont think me as a weirdo (well ok you can because im actually doing it)

Wudan
05-27-2003, 06:45 PM
Why not get permission to use Mace Windu instead?

You still need 3dsm to get him in game, by the way. Just don't want you to get too frustrated, is all.

J-2000
05-27-2003, 07:00 PM
just found out
and also if i was to use the mace windu then i would have to ask around for a md3 ver of him.
anyway for what reason do i need that program? i have gmax and i know that i need it anyway but im curious is all.
also would anyone like to help me get him in game coz when i tried it said bad or missing bone or summat like that

anyway here is a link to the uploaded model file if anyone has the time
Failed model.zip (http://www.geocities.com/jasonstronstad/failed_model.zip)

im leavin that bad link up incase it works but here is a link to me site the link for the file is there

Damn titnernet (http://www.geocities.com/jasonstronstad/index.html)

that beter work

Psyk0Sith
05-27-2003, 08:59 PM
You need 3D studio max to attach the mesh to the skeleton and weight the tags and link the hierarchy and to export to .XSI...in other words, you cant do squat without it.

Wudan
05-28-2003, 11:46 AM
Well, that is, until someone writes a program to enable GMax or MilkShape users to export to GLM.

Psyk0Sith
05-28-2003, 09:20 PM
Originally posted by wudan
Well, that is, until someone writes a program to enable GMax or MilkShape users to export to GLM.

Yeah, if there's a skin modifier equivalent and a XSI plugin. Maybe by the time JA comes out, there will be some support.