PDA

View Full Version : How do I change the music in the SP menu?


tFighterPilot
06-11-2003, 03:25 PM
I want to change it in my SP mod.

Obsidian-Jovani
06-11-2003, 03:39 PM
Do you mean changing the music in the game console? If so check this thread for answers: http://www.lucasforums.com/showthread.php?s=&threadid=60178

You can also download a file at http://www.jediknightii.net/files/index.php?category=16 that will allow you to change music.

Hindy
06-11-2003, 08:51 PM
I think he means on the start menu?