PDA

View Full Version : swgalaxies.net is back up. EVERYONE SIGN UP!


Xx_Patman_xX
06-20-2003, 08:53 AM
topic explains it pretty well... www.swgalaxies.net. :D

Jackrabbit
06-20-2003, 08:58 AM
Yeah, same thing I said in another post. All I get is the temp page :(.

"Welcome to SWGalaxies.net. If this is your first time visiting our site, I'm sorry to say that we're currently experiencing some technical difficulties. Come back in a few weeks, and we may have more to offer. If you're a regular or longtime visitor, read below: ..."

I'll try deleting my cookies.

setsuko
06-20-2003, 09:10 AM
I also get the temporary site. Anyone knows what the deal is?

Mister E
06-20-2003, 09:28 AM
?? well i just type: www.swgalaxies.net and i get on.. indeed try and elete all files and cookies.. it may work better that way :D

we are already the largest PA :p

BTW im not planning on utting all professions back on.. im thinking about the groups.. or just plain member, leader, co leadr stuff :D

working on the small details now :D

setsuko
06-20-2003, 09:47 AM
Yup, I deleted the cookies. I still only get the temporary site.

Opa
06-20-2003, 12:43 PM
Do we haved to re-sign up for the guilds?

Wraith 8
06-20-2003, 01:00 PM
yep... sorry wraag.. all got deleted.. so :(... but we are the largest PA there :p

-=ReApEr=-
06-20-2003, 01:34 PM
At least you guys can see something, all i get is cannot find server just like before. :(

Opa
06-20-2003, 02:06 PM
Ok I re-signed up :D ... Reaper I don't know what to say

-=ReApEr=-
06-20-2003, 02:28 PM
Originally posted by wraag
Ok I re-signed up :D ... Reaper I don't know what to say

Then don't say it. :p

Wouldzey
06-20-2003, 02:46 PM
You need to wait for your ISP to change something. Then it works. Juztyn said something about it before.
Shouldn't take too long. Mine did it straight away! :D

Sunshine Badass
06-20-2003, 07:35 PM
I was the first one to sign up?:confused:

Nice. Shows some eagerness to play a part I guess. ;) J/k
But 14 minutes after Wraith registered it? That is fate.

swediot=)
06-20-2003, 08:43 PM
i can get to main site but all links get 404 error or something... so its .... howcan i put this..... stupid

holy crap i tried it just then and it just decided to work..... no its really stupid

UnfrozenCaveman
06-20-2003, 08:56 PM
:confused: I don't get anything what you guys are saying.

Sunshine Badass
06-20-2003, 11:22 PM
The SWGalaxies.net site is back up, so we can re-register with The Associates now. We talk about that .:D ;) :p

UnfrozenCaveman
06-21-2003, 12:04 AM
Oh, me get it now.

TheMaestro
06-21-2003, 02:25 AM
Back and ready to rock!

Jatari Bazrak
06-21-2003, 03:25 AM
Jatari Bazrak "A pleasure doing business with you.":D

StarCords
06-21-2003, 01:02 PM
Signed back up :)

EDIT: All right! 400th post!

-=ReApEr=-
06-21-2003, 01:08 PM
Congrats starcords, and i think i will phone up my ISP in a minute and ask them what's the problem. :)

Lord_Vessen
06-21-2003, 03:53 PM
I've now registered.:)

Mister E
06-22-2003, 09:57 AM
well we are the largest PA so far... 29 members.. i hope we will see some more people coming back now :D

Toonces
06-22-2003, 03:27 PM
I signed up yesterday, now I just have to go and secure my copy for Wensday.

-=ReApEr=-
06-22-2003, 04:30 PM
Yay i joined up, i can now view the site finally. :D