PDA

View Full Version : Got a question


jojobob
06-29-2003, 08:04 PM
is it possible to use vulcanus admin mod (2.2) with another mod? i want the admin features of vulcanus and the features of another mod (Forcemod 2 to be precise). if this is possible, can someone tell me how to do this? vulcanus is a server side mod so the client doesn't need it.

Dark Reaper
07-01-2003, 10:15 AM
nooooooooooooooooo way....

sorry but this has been asked alot.....

you cannot combine 2 or more mods if you don't have the SDK, you could trie to combine them, but Azymn hasn't released the SDK for F2, dunno if he'l release it or not


AND NO, you cannot just combine the 2 mods without combining both SDK's, this isn't the Unreal engine your working with its the QIIIA engine and it doesn't has the ability to use 2 mods at the same time

jojobob
07-01-2003, 12:05 PM
aw man :( oh well