PDA

View Full Version : This Sucks!!!!


-=miniSITH=-
07-02-2003, 11:15 AM
I got the game last night. I installed it and subcribed.

Then after it updated I clicked PLAY and guess what.....

....I don't have enough memory. I got so pissed. Then this mourning I try to just go into options and....

....It says that I am missing a .DLL file!!!:eek:

So right now I am reinstalling the game and hopefully I can get more memory fast.

Murashu
07-02-2003, 12:14 PM
Come on, they have said 256 minimum required for months now ;)

-=miniSITH=-
07-02-2003, 01:08 PM
Just when you think it can't get any worse....

I found the .dll file so thats good but now......

I figured out that my cpu uses RDRAM which Intel doesn't use anymore and is very expensive!!:mad:

Ride
07-02-2003, 01:28 PM
Look in your local news paper classifieds. I have seen towers, with awsome specs. for 200-300 dollars.

New computers are not all that hard to find for a cheap amount of money.

StarCords
07-02-2003, 01:45 PM
This happened to me too. I proceeded to upgrade the RAM to around 650-700.

ocYrus
07-02-2003, 02:00 PM
No offense starcords, but ramdoes work like that it goes, 8,16,32,64,128,256,512,1024,2048 and so on. And when you buy a chip if and you put more than one in, they have to be the same sizes or they malfunction, even for those that do it, they dont realise it but it lessens your pc preformance.

StarCords
07-02-2003, 02:18 PM
Well, whatever, I got 512.

-=ReApEr=-
07-02-2003, 08:48 PM
Meep, im not the only pc geek no more. :p

-=miniSITH=-
07-02-2003, 09:38 PM
Do you guys think the game will run fine with only 256MB??

All the rest of my specs are above the reccomended

Thew Rydur
07-03-2003, 03:18 AM
I'd recommend more, your RAM affects your gameplay a lot.

Jatari Bazrak
07-03-2003, 03:48 AM
hmmm well I have less Ram then recommended, well I only have 128 GB of RAM on this NEW computer?! well I'll be getting a upgrade soon, mabye tomarrow so, see you in game!

-=ReApEr=-
07-03-2003, 09:45 AM
128 gb?!?! You do mean 128mb right, well im upgrading my pc next week again. Im adding 512mb of ram to my 256mb so far. :D

Jatari Bazrak
07-03-2003, 01:54 PM
wait you right MB sorry:D well I hopefully will be getting many MB but my moms computer has around 1-2 GB which isn't fair considering mines new.