PDA

View Full Version : STarsider Down Again


-=miniSITH=-
07-14-2003, 12:05 AM
Starsider is down again tonight and I am bored.

Does anyone know why or when It will come back from "Loading...."??

Opa
07-14-2003, 12:17 AM
I dont know...I usally wait a half an hour wats ur ingame name we can get together when it comes up

Jackrabbit
07-14-2003, 01:26 AM
Yeah, this pisses me off a little bit. I missed the hunt yesterday, and Murashu planned another one tonight at 9pm. So, about 8 o'clock I decide to try to get in...

...11:18pm, Now connecting to the Galaxy.... /sigh I guess I'll have to wait till the next hunt.

-=miniSITH=-
07-14-2003, 12:31 PM
My IN game name is Keldor Ozatras.
I just gave you a /tell. but servers are down again.
ANd
I have no money so I cant come to you.
AND
For some reason there are no missions at the mission terminal in Coronet, so I have no way to get money right now.:(

Jan Gaarni
07-14-2003, 01:58 PM
Is that a normal mission terminal, or is it a rebel or imperial one? Cause if it's the 2 latter, then you have to be either overt or covert rebel/imperial to access it.

Also, you have to be a bounty hunter I think if you want to access the bounty hunter missin terminals.

-=miniSITH=-
07-14-2003, 02:51 PM
It was a regular one but it was right before the server went down, so that was probably the problem b/c I just went back and got two missions.

Once you accept a mission is there a way to cancel it??

Altus_Thrawn
07-14-2003, 09:06 PM
Yes. Access the missions "details" in your datapad, and you can "Abort mission" from there.

-=miniSITH=-
07-14-2003, 11:36 PM
The server is again loading...

This sucks. Starsider is one of the only ones with this problem.