PDA

View Full Version : Freeze / Lock-up issue


optimusprime
08-05-2003, 02:35 AM
What's going on here? LucasArts has said nothing in regards to a *solution* to this problem. (...and yes, my clock is set correctly...) I have returned my game to Best Buy because it kept freezing on me. (At all sorts of various time, too... Like while saving, while equipping the blaster rifle, during cut-scences...) I thought it to be my system, yet every other game that I have plays perfectly. I understand through other forums that this game is not compatible with first-gen XBox consoles, like mine... Why on earth would LucasArts release such a KICK ASS game with a problem as big as not being able to play? I would very much like a solution to this problem so that I may enjoy this wonderful game. Anyone else have this problem?

Hannibal
08-05-2003, 02:44 PM
Originally posted by optimusprime
I understand through other forums that this game is not compatible with first-gen XBox consoles, like mine...

This isn't true.
I've read posts from First generation XBoxers on the Official forums that say the game works fine for them.
The Devs also said when they did their testing they tested on every generation of the Xbox and on all drive types. For some strange reason some have lots of problems while others have few.

Did you test the game out on a friends Xbox to see if the same thing happened on theirs?

My only suggestion to you is to read through the official forums(or post their) to see what other people their had problems and what they did.

Wesia Daoke
08-05-2003, 04:34 PM
just stop playin the game for a while maybe the xbox is over heating.

Com Raven
08-05-2003, 06:09 PM
Hmm, had no probs so far when playing at a friend's...

Tazz
08-09-2003, 07:43 PM
I have one of the first xboxes, and the game constantly crashes and I find nothing inside any of the containers or bodies. Whats up with that?:confused:

I have played it on a friend's xbox, works just fine. I even returned the game fo another one, the same thing happens:eek:

Jedi Disat
08-11-2003, 07:16 AM
its brobly just an over heating problem try not to play its for long periods just play it off and on ive had my game freeze up a bunch of times and the xbox felt pretty warm, mine mostly freezes when in the middel of a big battel when alot of stuff is happening at the same time. i also had 2 power jolts which shut off everything in the house for about 1 sec i think this game is pushing the xbox to the limit, but ive beat the game so i dont see any reason to play it anymore.

RedDwarfe
08-11-2003, 03:34 PM
I have a 1st gen xbox and asides from in game bugs like the Carth freeze up because of mission on leviathan--- I have had no problems...Game runs smoothe.... I don't think people have problems because of their box *overheating* maybe?

My clock isnt set right either as my xbiox moves from bedroom to bedroom everyday with roomates playing while im at work during day....

deacon shields
08-11-2003, 06:05 PM
im playing through for the second time and im on korriban. ig to all the prestige i needed for them to take me to the tomb, but now every time they try the game freezes. its been like 3 days now.

covenant_bad
08-15-2003, 05:14 PM
how do you tell if your console is first gen, i know it depends on when you bought it but what are the dateS?