PDA

View Full Version : Need serious MP help


Ocean
09-18-2003, 06:00 PM
Ok this is a big problem

Whenever I join a game, it loads, and when it gets to the end, and says awaiting snapshot


IT STAYS THERE FOREVER

I never get into the game, i have to hit escape and go back to main menu

This also happens when i try to start a bot only game

the loading bar gets to end, and just sits there

WTF HELP

TK-8252
09-18-2003, 06:03 PM
That happens to me in Jedi Outcast. Absolutly the most annoying bug ever. I could really use some help too.

Ocean
09-18-2003, 06:05 PM
no kidding

I CANT GET INTO OR PLAY A GAME

ahhhhh

Ocean
09-18-2003, 06:33 PM
Friggin HELP PLEASE

Kurgan storm???

HELP

HELP

HELP

Ocean
09-18-2003, 07:24 PM
HELP IT STOPS AT THIS AWAITING SNAPSHOT

WHAT IS THAT


HEEEEELPPP ALRAEDY DOMSEONE

ZBomber
09-18-2003, 11:29 PM
Originally posted by Ocean
HELP IT STOPS AT THIS AWAITING SNAPSHOT

WHAT IS THAT


HEEEEELPPP ALRAEDY DOMSEONE


You noobs sicken me :dozey:

If someone knows how to solve it, THEY'LL POST.

BTW, CAP LOCK IS COOL!! :rolleyes:

Mordred
09-18-2003, 11:59 PM
No idea if this will help u guy, but somtime when playing JO it would freeze at the Awaiting Snapshot, all i used to do was bring down the console and type Reconnect

that would sort it, but then i only had that happen once in awhile not all the time so dont know if this will help you, but give it a try

Mordred
09-19-2003, 12:35 AM
opps double post

Kurgan
09-20-2003, 12:38 AM
Usually this only happens to me if I turned up the detail settings too high, I'm out of memory (ie: time to delete temp files and restart windows) or if the server is REALLY LAGGED.

I suggest you just try again, as it may simply work the second time.

I had a problem sometimes loading up a CTF or Siege map for the first time (just to look at the level, since I can't play online yet), and if I hit "setup" it would freeze.

But the second time loading up said map, no problems. So it must have "cached" it the first time.