PDA

View Full Version : Can The Senario Editor Be Used At All In The Demo??


dr_death
09-29-2001, 08:38 AM
AND WHICH JEDIS HAVE YOU SEEN SO FAR??
I AM 64% THERE

Eets
09-29-2001, 10:03 AM
I've seen Darth Vader, a Sith Apprentice, and a Sith Knight. They're pretty cool, but their lightsabers look a bit wack.

Rdog22
09-29-2001, 11:14 AM
In the demo the scenario editor is not available. :( But there is a whole tech tree!

Eets
09-29-2001, 11:54 AM
but you can only build up to tech level 3. I've seen all the jedi so far, and they're all cool cept for one part. Their sabers are wacked, like the first post says.

EDIT: It's pretty sad when you read your first post and think it's from someone else ;)

Admiral Thrawn
09-29-2001, 12:06 PM
Your right, it is sad! :D :lips: