PDA

View Full Version : so how much system ram do you guys use?


RhailX
09-22-2003, 03:45 AM
I am rather dissapointed at how my game seems to slow down... i mean i have a radeon 9800 pro and 512 DDR system Ram... and plus i have a 1.8 GHZ pentium 4... so why does my game slow down? i mean the recommended system ram is 256 ... i've heard a lot of complaints with Radeon and JA... but is that what's screwing me over? i play the game at 1078 * 764 resolution... with everything else basically maxed... and it's getting to a point where the game is not enjoyable anymore (the speeder mission was to die for i must say... as well as the hoth misisons)... oh and my game also locks up too... like when i play online, if i get dc from a server i'll try to join another server and it just locks up... and it locks up on sp every two misisons!... and sometimes when i try to join a server an error pops up saying "invalid game folder'!!!!! ARGHH!!!!! WTF IS THIS CRAP?? I JUST WANT TO PLAY MY BLOODY JEDI ACADEMY WITHOUT HASSELS!
i use the 3.7 catalyst driver... is the 3.6 better with JA?

well i'm done going off at the realm of Raven... so um yeh... Desann forever! REDAEMON WILL PWN YOU...

Tesshu021
09-22-2003, 06:50 AM
I use 512 ram and get about 60 fps runs lie a dream

I am Tesshu lord of the dueling servers! lol j/k i am pretty dam good tho fight me online sometime =D we will have a blast.

JarJarBinks
09-22-2003, 06:57 AM
Originally posted by RhailX
sometimes when i try to join a server an error pops up saying "invalid game folder'

That happens when someone with the full legal version tries to join an illegal beta server or vice versa. Just hit Server Info on the server you want to join and if it says (internal) or Aug 5th in the version, don't join it.

NITEMARE
09-22-2003, 08:38 AM
heh yeah i got simmilar problems. but the servers in my area of good ping are mainly internal september 9th...
this warezed crap is a real mood killer if u want to play.

btw i got 1.5 GB DDR ram, but i don't think performance is dependable on wether u got 512 or 1024...i have to get a newer grafics card. i got an old gforce3...

Jah Warrior
09-22-2003, 09:10 AM
I have teh 9800 pro too and this (http://www.lucasforums.com/showthread.php?s=&threadid=112276) helped me boost my framerate considerably. ram is not the issue as far as fps is concerned.

El Chupacabra
09-22-2003, 10:35 AM
9800 Pro, 1024mb, 2.4 ghz.

I run the game fine on max settings and have no slowdowns at all - even in multiplayer with 16+ people.

Master William
09-22-2003, 10:44 AM
I am not gonna go around screaming my specs like others, but I got 256 mb ram, and all games work perfectly. I dunno whats with u guys comps

Clemme w/Stick
09-22-2003, 10:50 AM
I use 256 DDR Ram, and I have no trouble running it at all. It runs like a dream here :). I couldnt be more satisfied with it than I am. I dont even know what my FPS is, but it runs great, so basically I dont give a damn :D.

-Clemme

Tarus
09-22-2003, 12:57 PM
Not sure how much I use but i got a gig to throw at it :)

Prime
09-22-2003, 01:02 PM
256 Meg RAM and 32 Megs on my video card. Averything runs smoothly, and I usually get around 80 FPS IIRC.

RhailX
09-22-2003, 01:20 PM
Now what about single player? any tips to get performance up there?

Desann forever! REDDAEMON WILL PWN YOU!