PDA

View Full Version : Spawning


Mauler Mithel
09-22-2003, 03:07 PM
Can someone give me the console command to spawn models and a list of all the models?

Thank u.

Igor_Cavkov
09-22-2003, 03:46 PM
how do i get the consol up?

Prime
09-22-2003, 03:49 PM
Originally posted by Mauler Mithel
Can someone give me the console command to spawn models and a list of all the models?

Thank u. If you mean spwn people to fight, it is npc spawn [modelname]. You can find the list of models in the ceats thread (it's a sticky I think).

Originally posted by Igor_Cavkov
how do i get the consol up? Shift + ~.