PDA

View Full Version : Turning cheats on in MP?


Prime
09-23-2003, 01:35 PM
How do you turn cheats on in MP?

I always though it was just devmap <mapname>, but that doesn't seem to do it like in JO. Can someone help me out.

How embarrassing! :p

Prime
09-23-2003, 07:02 PM
No one? Hmmm :)

rut-wa jodar
09-23-2003, 08:34 PM
try this.
Devmap mp/<mapname>

UberJedi_4
09-28-2003, 01:58 PM
yes i have done this u type devmap mp/ffa1 for example

Kurgan
09-28-2003, 06:38 PM
Exactly, that one stumped me for a bit too.

You can always see what map you're on with:

\rcon mapname (after entering your rconpassword)

or

\mapname (if you're typing in the dos box of the dedicated server prog)

\rcon devmap mp/ffaX (1-5)
\rcon devmap mp/duelX (1-10)
\rcon devmap mp/ctfX (1-5)
\rcon devmap mp/siege_NAME (hoth, desert, korriban)

use "map" instead of devmap to load it without cheats (although sometimes it goofs up and says "CHEATS ARE ENABLED!" even though they're not when you switch back.

UberJedi_4
09-28-2003, 10:06 PM
If u run a server that has cheats post it here http://www.lucasforums.com/showthread.php?s=&threadid=113087

Prime
09-28-2003, 10:52 PM
Thanks for the help guys... :)

Astrotoy7
09-29-2003, 03:08 PM
How embarrassing!

I'm glad a maestro like you asked Prime. I had the same prob but was to shy to ask, lest I be called a n00b lamer by some 14 year old forum terror who hates kicks and has wet dreams about mods and patches......

As for your post about importing JO SP maps into JA, I love you man !

MTFBWYA