PDA

View Full Version : I've figured out how to add different hilts ...


NeoAnalysis
09-25-2003, 12:47 AM
It's fairly easy so if it's already common know-how by now then forget i said anything. However, I've not noticed any pk3s for it so either i'm blind or lucky.

***Notes
non console
hilts show up in menu, but without a hilt title
i've only used hilts that shipped with JA (luke's, Kyle's, Desaan's)
have only done it with single sabers, no staff sabers .... yet

NeoAnalysis
09-25-2003, 01:00 AM
First things first:

Open up your assets01.pk3
extract all the saber files found in ext_data (take note of one called saber.sab)
extract saber.menu in the ui folder


(ignore the tag at the beginning of the file that tells you that adding a .sab to ext_data will add a saber .. this is only one step)

Open up single_1 in text
open up saber.sab in text

scroll down in saber.sab till you find sabers for indivisuals like luke, or kyle ect. ect.

copy the model line
------------------------------------------------------------------------
next

go into the already open single_1.sab

replace the model in there with the model you stole from saber.sab

rename @menu_single_1 to @menu_single_10

do the same with the name at the top (single_1 to single_10)

save as single_10
--------------------------------------------------------------------------
no for the real trick
hunt down saber.menu in the ui folder
open it up as text
do a lot of scrolling till you see the single_XX entries
add single_10 to the list
save
-------------------------------------------------------------------------
zip them up as a pk3 of your choosing

open up JA single player, start new game, and test it out ... report failures or problems to this thread ... but hey, it works for me. :D

NeoAnalysis
09-25-2003, 01:06 AM
***erreta
rename @menu_single_1 to @menu_single_10

sorry that's wrong, the line is

@menu_single_hilt1 to @menu_single_hilt10

NeoAnalysis
09-25-2003, 01:17 AM
remember that posting keeps this thread alive. I'm one of those post it and forget it types, so as soon as i get a positive result from somebody i won't be maintaining this thread.

NeoAnalysis
09-25-2003, 02:12 AM
lol ...

I guess this related thread over in general modding might explain the lack of interest.

Hey, can't blame a guy for trying.


http://www.lucasforums.com/showthread.php?s=&threadid=111660

Darth Essence
02-11-2008, 08:17 AM
neah .. its ok ... 5 years ... just imagine ... :spin:

Alexrd
02-11-2008, 12:05 PM
I will try. If it works it will be great.

Alexrd
02-16-2008, 09:52 AM
Just a question, extract the saber files and the saber.menu to where?