PDA

View Full Version : OK So we've established that you can map in jkIII but . . .


Ub3rl33t2304
09-28-2003, 10:21 PM
I wanna make some racing maps for the swoop bike but I can't seem to get the swoop bike on the level. Now I could make the levels and then just tell the people to spawn the bikes themselves but come on, how much fun is that? Any help would be hot.

ZeeK

WadeV1589
09-29-2003, 01:43 AM
Make an entity such as an info_player_start, press N
select the "classname" key and change the value from info_player_start to NPC_Vehicle, then add all the following schtuff
"delay" "1"
"angle" "360"
"npc_type" "swoop_mp2"
"showhealth" "1"
"count" "-1"
"dmg" "25000"
"speed" "512"
You can change things such as its speed, hit points (dmg), if players can see how damaged it is and the angle it spawns facing in. Setting a delay determines how long into the game that vehicle spawns.

Emon
09-29-2003, 01:47 AM
Wrong forum...

Andy867
09-29-2003, 02:48 AM
The LF.COM Staffers are down by 2, Andy867 takes the field to get the FG. There's the Snap... Andy867 kicks and Launches the Post... It looks good... OH AND THE Staffers win 28-27! What a great kick by Andy867 ;)

Ub3rl33t2304
09-29-2003, 02:59 AM
Well . . .I can't get it to work. Maybe I'm typing something in wrong, but I don't think so. Any other tips?

Ub3rl33t2304
09-29-2003, 03:02 AM
Ok nevermind, it works perfectly, I typed something wrong

acewombat
09-29-2003, 03:11 AM
Where do you get the latest version of the radiant editor for academy?

Lil Killa
09-29-2003, 03:37 AM
Originally posted by acewombat
Where do you get the latest version of the radiant editor for academy?


It's not out yet..

Just tell GTK/JK2radiant that your JA base is your JK2 base and your set. I just copy all my JA assets over to my JK2 base folder an it has worked fine for me..

WadeV1589
09-29-2003, 01:36 PM
The source code for JA GTK is out so all of you who know about GTK source you can grab it now, it has the def files for all the entities....and there are a LOT of entities.

GothiX
09-29-2003, 02:11 PM
I can't find it anywhere, link perhaps?

Mr. Chopper
09-29-2003, 07:49 PM
Originally posted by Lil Killa
It's not out yet..

Just tell GTK/JK2radiant that your JA base is your JK2 base and your set. I just copy all my JA assets over to my JK2 base folder an it has worked fine for me.. Um yeah, when I try this I'm getting weird errors, and I'm sure I'm pointing it to the right location. :rolleyes:

Emon
09-29-2003, 09:35 PM
It's because you lack some DEF files and such, just reinstall to your JA dir.

WadeV1589
09-29-2003, 09:37 PM
I don't know the URL myself :p lol friend told me about it...although there will be an official release with a couple of days now if the source is available for dload.