PDA

View Full Version : New JA Saber - Gunblade


WadeV1589
09-29-2003, 08:57 PM
Ok I've almost finished my first saber alternative for JA, it's Squall Lionheart's Gunblade from FF8. "Wait a sec, one was release for JK2" I hear you cry...yes there was but it was out of scale, used the wrong textures and bad sounds :p I'm trying to correct all that and release one compatable with JA But I have a tiny problem...

This is the gunblade at rest, all looks fine...
http://sgmod.crashespad.com/files/saber_down.jpg
This is the gunblade when activated...
http://sgmod.crashespad.com/files/saber_up.jpg

I cannot find a way of hiding the saber beam :( I'm probably missing something very obvious but for now I'm totally stumped!

Reino
10-02-2003, 03:20 PM
Do the same thing that the Sith sword does, its a very thin gray line that still leaves a trail. What I think you SHOULD do, is replace the sith sword with the gun blade, then it works perfectly :D

WadeV1589
10-02-2003, 03:33 PM
Whenever I load the sith sword in MP I just get a regular blade...
sith_sword
{
//note: the SABER_SITH_SWORD type of saber draws no blade and does knockback
name "Glory of the Sith"
saberType SABER_SITH_SWORD
saberModel "models/weapons2/sith_scepter/sith_sword_w.glm"
saberLength 44
notInMP 1
}single_gunblade
{
name "Gunblade - Squall"
saberType SABER_SITH_SWORD
saberModel "models/weapons2/saber_gunblade/saber_w.glm"
saberLength 35
singleBladeThrowable 1
}

Darth Odisse
10-02-2003, 06:52 PM
Originally posted by WadeV1589
Whenever I load the sith sword in MP I just get a regular blade...
sith_sword
{
//note: the SABER_SITH_SWORD type of saber draws no blade and does knockback
name "Glory of the Sith"
saberType SABER_SITH_SWORD
saberModel "models/weapons2/sith_scepter/sith_sword_w.glm"
saberLength 44
notInMP 1
}single_gunblade
{
name "Gunblade - Squall"
saberType SABER_SITH_SWORD
saberModel "models/weapons2/saber_gunblade/saber_w.glm"
saberLength 35
singleBladeThrowable 1
}

In case you hadn't figured it out, you need to remove the "notInMP 1" line.

WadeV1589
10-02-2003, 07:22 PM
All that does is allow it to be used in MP...it doesn't stop the saber blade being drawn. I figured the entire file system out quite some time ago, I'm already working with trigger_hyperspace and stuff in mapping as well as the effects, scripts and saber files...it's just I can't find a way to turn of the damned glowing blade!

El Sitherino
10-02-2003, 08:14 PM
in the .sab file set like this.

single_31
{
//note: the SABER_SITH_SWORD type of saber draws no blade and does knockback
name @MENUS_SINGLE_HILT31
saberType SABER_SINGLE
saberModel "models/weapons2/saber_31/saber_31_w.glm"
saberLength 44
numBlades 1
throwable 1
saberColor None
disarmable 0
lockBonus 5
parryBonus 5
breakParryBonus 5
disarmBonus 5
returnDamage 5
notInMP 0
brokenSaber1 "single_11"
}

WadeV1589
10-02-2003, 08:56 PM
Tried that, no effect in MP. Where did you get that from anyway? Hilt 31? I don't see that in JA....

Reino
10-03-2003, 09:40 PM
hmmmmm... I dont know them, Im just a modeler :( I dont know coding.