PDA

View Full Version : anyone have any ideas on how to..... (setting rcon passesword)


cjd118118
10-03-2003, 06:09 PM
right, how do iset my rcon password....ive dwld the server pack thing and i cant open the file to edit the rcon pass.....anyone had this problem....anyone know how else i can set rcon pass???:confused:

Kurgan
10-03-2003, 06:27 PM
Edit a file called "server.cfg" with word.

There is a line in there about the rcon password, just change the password they set to your own.

When you login, use that password, or in game type:

rconpassword <mynewpassword>

and you're set!

cjd118118
10-03-2003, 06:51 PM
WELL U C
I CANT OPEN THE .CFG FILE WITH WORD OR NOTEPAD OR ANYTHING!!!

i dont know why....just a load os squares come up....
now do u have any ideas???? (haha ur stuck...no ideas!)

cjd118118
10-03-2003, 07:26 PM
ok ive got the file open....but there is no rcon password stuff for me to change?:confused: :confused: :confused: :mad: