PDA

View Full Version : Tie Fighter and Naboo ship...


Mentle
03-15-2000, 03:02 AM
Alright two more qucik questions.

1) I type in the passcode for the Falcon and the Tie (in that order) and it still won't let me get either? What do I need to do differently?

2) I dled the patch for the Naboo figher, and it asks me to reinstall. I reinstall. No Naboo fighter. I install the oatch again. It asks me to reinstall. I reinstall...I think we can all see where this is going. Again, what do I need to do?

Mentle

Ikhnaton
03-16-2000, 02:51 PM
don't reinstall http://www.roguesquadron.net/forums/smile.gif

you can't even stop on the falcon in the hangar? if you can stop on it, you can get to the TIE by holding back on your joystick once you stop in front of the falcon. then it should take you behind it to show the TIE.

Peashooter
03-18-2000, 02:34 AM
You HAVE passed the level you're trying to use this in, haven't you? You have to make it through once in the original ship before you can use anything else.