PDA

View Full Version : Question about siege maps


Amerikaneca
10-05-2003, 10:55 PM
Are there gonna be any new siege maps developed by Mods
Its not like im sick of 'em, even though there just 3 , well 2 for me cause im not a big fan of korriban

Igor_Cavkov
10-05-2003, 11:04 PM
well sooner or later there will be i promise u that,....wel the game has been out for like 2 weeks! just chill lol it takes time i guess and ideas !

archer9234
10-06-2003, 02:29 PM
well seige maps are hard to make but not imposible since ppl would have to make the map desgin and 16 objectives plus the scripting of the maps plus all the text that shows thorugh out the maps menu and ingame text.

Prime
10-06-2003, 02:49 PM
Things like this will be much easier to do once the development tools are released...

archer9234
10-06-2003, 03:02 PM
true but still making a good seige map will be a challange. :) i also hate that bots cant be used in seige unless you force add them with addbot cmd. i know there to dumb to do the objectives, but at lest raven should of made waypoints so that they just attack you and pick up weapons. i also notice that when u do add bots to seige it causes a max_cvar error in the console and crases the game. i still wonder why raven would set a limit to the cvars while its running the game.