View Full Version : I Cant Join My Clans Server!!!

10-06-2003, 05:36 PM
i can join any server but my clans

when i join it loads the map and the game crashes and wants to send an error report

i have no idea why this happens.............it has never happend before


i can join any other server just fine

10-06-2003, 06:30 PM
What error message do you get?
What does it say?

10-06-2003, 06:34 PM
Originally posted by |GG|Carl
What error message do you get?
What does it say?

I'm assuming he gets an error in Windows asking to send an error report to Microsoft. Not an in-game error.

10-06-2003, 06:49 PM

it wants to send an error report

it says jamp caused an ...............blah blah blah error

but it wont do that for other servers

i dont get it

i do know that when it loads the level it says cheats are enable

and when it says its loading me thats when i get the error

10-06-2003, 06:59 PM
What video card are you using? I've heard about problems with ATI cards.

This thread should probably moved to the troubleshooting forum...

10-06-2003, 06:59 PM
If it does that while it's loading your model then it's most likely linked to that. Try typing in console (shift+~) /model rodian or something before you join and see if that works.

10-06-2003, 07:10 PM
i tried that just now and no deal

i'm uninstalling and reinstalling now

i hope that fixes it

i need to let my clan know lol

10-06-2003, 10:39 PM
that didnt work

what is going on!

10-07-2003, 05:05 PM
Find out from your clan what settings they are using. Perhaps they are using a mod or some weird settings or something.

Check the server help sticky for proper settings...

You may also wish to run the system analyzer program for JA and run all the tests to be sure you don't have a driver problem.

Also scan your system for viruses, just in case. ; p