PDA

View Full Version : How to join as Rcon from my shortcut?


|GG|Carl
10-13-2003, 06:08 PM
I posted this in another thread too, but it seem like no one noticed, so I'll post it again.


Question:
How do I make my "join-my-own-server"-shortcut to make me join as Rcon?


Now my joining shortcut looks like this:

"C:\Program\Jedi Academy\GameData\jamp.exe" +set net_port 29071 +connect 192.168.0.31:29070

What shall I add to join as a rcon?

Amidala from Chop Shop
10-13-2003, 06:50 PM
In your client's console (not the server console) type
/seta rconpassword yourpassword (yourpassword is your rcon password).
This will write write it to your client's jampconfig.cfg file. Then when you start up your client and join your server, you are already logged in.

|GG|Carl
10-13-2003, 07:51 PM
But it's some way to just write it in the shortcut target, isn't it?

Chewy289
10-13-2003, 08:22 PM
Originally posted by |GG|Carl
But it's some way to just write it in the shortcut target, isn't it?

Yep, add this:

+set rconpassword YOUR_RCON_PASSWORD

So, it's like this:
"C:\Program\Jedi Academy\GameData\jamp.exe" +set net_port 29071 +connect 192.168.0.31:29070 +set rconpassword YOUR_RCON_PASSWORD"

Replace YOUR_RCON_PASSWORD with your rcon password. lol :)

|GG|Carl
10-15-2003, 03:17 PM
Thanks a lot! That was exactly what I wanted to know!

gotcha8903
10-28-2003, 01:39 AM
what does the connect to 192.168.1.38 do? does it automatically connect to his game?

|GG|Carl
11-03-2003, 04:21 PM
When I click the shortcut, I get into my server, like when you join a server through ASE or something.