PDA

View Full Version : No force side select!


WarLordMX
10-17-2003, 08:25 AM
I can't select the dark side in multiplayer..who gots this problem or has an answer?!:fett:

StormHammer
10-17-2003, 09:25 AM
I don't know why you have a problem. You should be able to select Light Side or Dark Side from the Player Configuration screen that appears when you join a game. If you can't select it, I'm not sure what the problem would be.

I would recommend trying to alter your 'side' in the jampconfig.cfg file by opening it in Wordpad. However, I'm not sure which specific option dictates your Force path. There is a setting for the Force powers... seta forcepowers ... so perhaps by altering that, you could gain access to Dark Side powers.

Have you tried uninstalling, rebooting, and reinstalling the game?

AJL
10-17-2003, 10:37 AM
If I rembember right in TeamDM host can set the force side
to be dependent of your team... (blue=light and red=dark)

Kurgan
10-17-2003, 11:30 AM
Yeah, force based teams could be set by the server. Additionally, they might (this would be stupid, but it could happen) have disabled ALL darkside powers.

But even then you should still be able to create a Darkside character with neutral powers, so that probably isn't it.

Yes, check your profile and your controls...

Crow_Nest
10-17-2003, 03:11 PM
Originally posted by AJL
If I rembember right in TeamDM host can set the force side
to be dependent of your team... (blue=light and red=dark)

Not nessary, on kurgan's server, i could use dark force powers on blue team.

babywax
10-17-2003, 06:56 PM
Yeah, most servers don't have it enabled, but some do.