PDA

View Full Version : Can't use force powers in MP


mikey@72
10-18-2003, 07:43 PM
for some weird reason i can't use any force powers in mp,except push pull and speed,i checked to make sure force powers are enabled .any ideas?

Sam Fisher
10-18-2003, 07:45 PM
Can you allocate points to them? Try dying after that and then see what happens.

mikey@72
10-18-2003, 07:55 PM
i'm not sure what you mean

Sam Fisher
10-18-2003, 07:58 PM
Did you click the force power in the "Configure Force Powers" part of "Profile"?

Pedro The Hutt
10-18-2003, 08:14 PM
Were you playing Siege? >.>
Or did the server place a limitation on CERTAIN Force powers?

mikey@72
10-18-2003, 08:22 PM
thanks guys,i found it,didn't see it in the profile area

Sam Fisher
10-19-2003, 03:33 AM
No problem :)


BTW, on limited force powers, the ones that are not enabled are slightly pale and don't light up when you put the mouse over them.

mikey@72
10-19-2003, 01:41 PM
thanks again