PDA

View Full Version : Zero model?


XIII the Ninja
10-19-2003, 01:30 AM
Can anyone make (or know) about a Zero model? I am talking about Zero from the Megaman games. Here is a pic.

http://www.medibr.hpg.ig.com.br/mix/megaman/zero4.gif

This would be greatly appreciated if this was done. Can whoever makes this (of someone ever does) give it team support?

topshot
10-19-2003, 02:08 AM
Can anyone say that the Q3 Zero model should be converted to JO or JKA? :D Anybody?!?!? Ah well......:(

*sits in the dark corners of Dr. Wily's lab looking at the capsule containing Zero.*

Kain
10-19-2003, 02:44 AM
I tried getting a Raziel model convered into a JO model. Its just as hard getting a conversion done as a new model made

Darth Rosh
10-20-2003, 06:25 AM
Wow, I found alot of cool Q3 skins at this site..

http://www.planetquake.com/polycount/

Including a decent looking Zero skin.

So how DOES one convert skins from Q3 to JKA? Is there a website that tells how to do it or could someone post a summary? :D

Psyk0Sith
10-20-2003, 09:40 PM
Summary:

-Import md3 file into 3d max 4.x+
-Fit the mesh around the JO/JA skeleton
-Segment model
-Weight model to skeleton
-Create caps
-Link hierarchy
-Export to .XSI
-Compile to glm with carcass

XIII the Ninja
10-21-2003, 02:03 AM
PsykoSith, you seem to know what you are doing. I have heard good things about you. I have seen some of your work, it is very nice.