PDA

View Full Version : Getting DF to run on an SBAudigy card...


Rad Blackrose
10-24-2003, 07:49 PM
Well, I decided to backtrack and install DF recently, but now I'm playing on my powerhouse I brought with me to college, and it came loaded with an SBAudigy. The problem is I want to be able to play with full sound, but I don't want to have to switch to the General MIDI option.

I need my fix before the JA version of DF is released. ;)

Fracman
11-15-2003, 09:10 AM
I don't understand right... You want full sound but no General MIDI? But DF sounds best using General MIDI ;)
If you have Windows NT/2k/XP try using VDMSound.
Setup imuse correctly.
music should be fine then.

Kurgan
12-12-2003, 07:23 PM
Check out the sticky above, guys!