PDA

View Full Version : help me please!


od-prophecy
10-25-2003, 12:20 PM
every time i try to test a map i've made it comes up with an error saying something like 'map name' has wrong version number (1956473 expected 1) does anyone know how to stop this? Btw way this is on JK2 radiant.

shukrallah
10-25-2003, 01:35 PM
Welcome to the forums...

Anyways, try GTK Radiant, it supposed to be better

get it here: www.qeradiant.com

Szico VII
10-25-2003, 04:52 PM
i had this problem when i downloaded a map from the jk2 server. (ya know when you want to join a game but you dont have the map, so sometimes you download it from the server?)
i reinstalled the game. installing the v1.04 patch also works.
get it from www.jk2files.com

jk2 radiant (i use it as well) works better with this patch

Jedi Luke
11-12-2003, 10:40 AM
In your maps, have you used the 'CSG Subtract' tool at all? If you have, that is probably the cause of it, (especially in JK2Radiant). Tools such as 'Hollow' and 'CSG Subtract' are seriously flawed and inefficient ways to making rooms and doorways. Your map probably isn't functioning due to illegal brushes most probably as a result of CSG Subtracting. If you have GtkRadiant, you can use the 'Brush Cleanup' tool, which should fix the problem. Also check out RichDiesal's mapping tutorial site http://richdiesal.jedioutcastmaps.com/tutorials/commonerrors.html for ways to fix these types of errors.