PDA

View Full Version : retarded bladeworks question


earlydeathdog
10-25-2003, 06:45 PM
I'm trying to register at bladeworks but wtf am i supposed to put in the AIM, MSN, ICQ# lines. I'm totally lost and NEED TO BE RANKED!!! please help me arrrgh...

Sam Fisher
10-25-2003, 10:34 PM
YOu don't have to put on any of those. After you register, just play another registerd user, and you'll get a league rank.

earlydeathdog
10-28-2003, 09:48 PM
thx

Sam Fisher
10-28-2003, 10:12 PM
No problem man :D