PDA

View Full Version : rancor view


JA_General
10-26-2003, 10:12 AM
does anyone know how to be a rancor ? i know i have to use playermodel rancor
but.. does anyone know the camera view options.or what the code is to control a rancor.

Thanks

IG-64
10-26-2003, 10:52 AM
when being a default jedi (kil dor, twilek exc.) type

playermodel rancor model_default model_default model_default

that should fix your view problem, and for controlling it type

iknowkungfu

this should give you "fists" so you can swipe, but, sadly it won't do anything :(

JA_General
10-26-2003, 11:08 AM
ok Thanks cheat master LOL

IG-64
10-26-2003, 11:11 AM
anytime;)

Crow_Nest
10-26-2003, 11:41 AM
Originally posted by JA_General
ok Thanks cheat master LOL


LOL! :rofl:

I was the one who gave him that name. ;)

JA_General
10-26-2003, 04:12 PM
i know |GG|Crow_Nest that's why i said that lol

JA_General
10-26-2003, 04:12 PM
i know |GG|Crow_Nest that's why i said that lol

JA_General
10-26-2003, 04:14 PM
how do i delete the post my interent broke down when i submit it
:confused: :confused: :confused:

Kurgan
10-26-2003, 04:44 PM
Click edit, then check the delete box and then delete now or whatever.