PDA

View Full Version : r_we


Samuel Dravis
10-27-2003, 02:53 AM
I've noticed that the cheat servers never use this command. It adds a lot of atmosphere to MP (running around in the rain, trying to avoid sith :jawa:'s :) ) I think Kurgan could let the meatgrinder be exposed to the elements as a test of whether people like it or not. You can also turn on the acid rain (without the rain effect) - which would be good for servers not wanting people just standing around chatting. Does anyone else like weather in MP?

Rad Blackrose
10-27-2003, 05:27 AM
Is it a sv_cheat locked command, or not?

I think that is what it hinges on, because if you turn on cheats for yourself, you turn on cheats for everyone else...

or am I not getting what you are saying?

Kurgan
10-27-2003, 06:44 AM
Ah interesting. Might give that one a try! ; )

Comm539
10-27-2003, 09:13 AM
yeh lets turn cheats on for all the servers!!!1111oneonetwotwo

/tehdestroyer
/helpusobi1

OMGOMGOMG I RUWLE

Samuel Dravis
10-27-2003, 12:33 PM
It is cheat locked, thats why I said "...the cheat servers never use this command."

WJTW
10-28-2003, 11:41 AM
Speaking of r_we, I have noticed that once I have activated the effect (say, rain), I can never stop it.
Using r_we rain remove doesn't help one bit...

Any ideas?

This is SP... sorry about going off topic, but since this is about r_we...

WJTW

Master William
10-28-2003, 12:17 PM
Originally posted by Comm539
yeh lets turn cheats on for all the servers!!!1111oneonetwotwo

/tehdestroyer
/helpusobi1

OMGOMGOMG I RUWLE

Don't you always make those kind of useless posts in threads?

Sam Fisher
10-28-2003, 01:14 PM
Type:

r_we clear

t3rr0r
10-28-2003, 03:22 PM
what raven maps does it work in?

Sam Fisher
10-28-2003, 11:38 PM
Originally posted by t3rr0r
what raven maps does it work in?

In JA? As far as I know, all of them.

Giddamon
10-29-2003, 12:07 AM
Maybe the rain effect will increase lag for those on slow connection or entry-level computers.

A friend of mine ( :o ) told me she can't duel in the generator map because the flashing red shields create awful lag.

WJTW
10-29-2003, 06:59 AM
Thanks for your help, SamFisher!

Anyway, I was wondering if you're aware of any method of altering the intensity, area, etc of the weather effects through the console?

Oh, also, what are the available weather effects? They list them when I type "r_we", but some parts have been covered. Anyone has a complete list?

Thanks,
WJTW

Kurgan
10-29-2003, 04:11 PM
Well I tried to put snow in hoth siege but it didn't work (cheats were enabled).

I typed dozens of commands and I got "sandy fog" to work once, but that was it. Seems like the command doesn't always work.

Oh well...

Sam Fisher
10-29-2003, 05:19 PM
Hey Kurgan, try th acid rain, it works, but goes really slow. I tested it on the Hoth Seige.

Samuel Dravis
10-29-2003, 06:38 PM
It works, but only in a small section around players on the server. I think it needs to have .weather file for it to work properly, but it looks like its compiled...

I tried it on a duel map (mp/duel1) and the weather worked fine. I haven't been able to test them all, but duel1 is only one that works so far.

Master William
10-29-2003, 06:40 PM
Other people cannot see the weather effect. I turned on snow, and my friend kept asking me ''what snow??''.

shukrallah
10-29-2003, 07:29 PM
maybe the cheat only affects your pc. Anyways, it would be a lot better if you just made your own map, and put rain in it. Remember, you really cant change the architecture, or FXFiles without making a new map. You could however (possibly) change the textures... but why would you want to? Rain is a "Special effect" type thingy. For those that can map, make your room, load up the system textures, draw a big box in the room (as big as you want it to rain, EX: If you want it to rain in half of the room, only fill half of the romm with this brush) give the brush the outdoors texture (I think) Then just put the rain entity inside. Then youll have rain.

As you can see, it really is impossible to have proper rain in mp, with out the map making it. Plus, i think it could lag.......

Samuel Dravis
10-29-2003, 08:10 PM
Other people cannot see the weather effect. I turned on snow, and my friend kept asking me ''what snow??''.
My brother and I played over our LAN, and he saw it...strange.:confused:


You're probably right, luke. People need to make maps with weather effects in them. I would if I could, but I don't know how, and am too busy with ConfigEd 1.0.

t3rr0r
10-29-2003, 08:15 PM
Originally posted by Samuel Dravis
I tried it on a duel map (mp/duel1) and the weather worked fine. I haven't been able to test them all, but duel1 is only one that works so far.
funny. it told me there were no weather zones (or something to that effect) and nothing changed.

Samuel Dravis
10-29-2003, 11:47 PM
That error comes up whenever you do it on a map that doesn't already have weather on it (those without a .weather file attached). It says that to me, and it still works....


Also, I'm launching the game from a shortcut on my desktop. The path is
"C:\Program Files\LucasArts\Jedi Knight Jedi Academy\Gamedata\jamp.exe" devmapall mp/duel1

Giddamon
10-29-2003, 11:55 PM
Does anyone remember the Kamino Landing Pad map for JO? That map had rain and it lagged big time! :( :swear:

Bilbo Skywalker
10-30-2003, 12:31 AM
Anyone know how i'd turn the snow OFF on the hoth CTF level?

Bilbo Skywalker
10-30-2003, 12:31 AM
Anyone know how i'd turn the snow OFF on the hoth CTF level?

Samuel Dravis
10-30-2003, 02:09 AM
I guess it would be r_we clear.

TK_Nutritious
10-30-2003, 03:02 AM
thanks for the tip, I had no idea about weather controls and it might be helpful on some upcoming projects. (hint hint). Anyway, when I was testing it, it worked fine with the first ctf map I used, but if I changed the map to a different one, it quit working. I even changed to ctf hoth map which has snow by default and it was still clear.

Samuel Dravis
10-30-2003, 03:36 AM
I'll have to try a different map tomorrow. Thanks for the info, Nutritious.

g//plaZma
10-30-2003, 03:49 AM
Originally posted by Giddamon
Does anyone remember the Kamino Landing Pad map for JO? That map had rain and it lagged big time! :( :swear:

Yeah, but that was because the rain was a fan-made shader. It wasn't possible to make rain in MP JO using a normal entity so the author had to make his own rain.

t3rr0r
10-30-2003, 01:20 PM
ok, it finally worked...

and the reason why others can't see it is indeed the fact that it's clientside.