PDA

View Full Version : Still not working (*3 sabers)


JA_General
10-28-2003, 10:44 AM
can anyone tell me how to get 2 staffs and 3 saber. Without changing files Please.

and another question about the 3 sabers/2 staffs
-- is this a bug? or just a gr8 idea of a cheat ?

IG-64
10-28-2003, 11:34 AM
uhhhhh. i know how to get 1 staff and 1 saber at the same time, but what your asking is a little pointless, i mean it would just be a jumbled up mass of sabers

JA_General
10-28-2003, 11:41 AM
ahh well could you tell me how to get 3 sabers.

someday i was playing ctf in my own (pratice). with cheat off course then the map change when i start i had 3 sabers didnt did a thing lol.

please tell me how to get 3 sabers then

IG-64
10-28-2003, 12:15 PM
ok,

start with dual sabers, then type playermodel reborn_staff
then turn on and off your sabers

JA_General
10-28-2003, 05:06 PM
ok thanks Cheat master lol

cjd118118
10-29-2003, 10:06 AM
u can get a double staff by dwlding a mod over at pcgamemods.com.


but u might say that was changing files???

Without changing files

JA_General
10-29-2003, 01:27 PM
i didnt know that you could download it from pcmod.com can you give me a link please.

yea i heard some people saying something about changing files for a double staff

cjd118118
10-29-2003, 01:44 PM
http://www.pcgamemods.com/2705/


yup, thats it, i suggest u read and re-read the readme, its hard to get it to work, oh and i can only get it to work on sp and my own server which has bots only.