PDA

View Full Version : Flares ?


stekoe2000
10-28-2003, 09:19 PM
When you're plaing Rift Sanctuary, every Light on the wall has a flare. I dont think, that they have put them there manually. How is the command in Radiant called to get such flares? Plz, help!

(sry 4 my bad English ;()

Greymon
10-28-2003, 11:24 PM
On any point light entity add Key '_flare' with Value '1'. That will give you a default white flare.

To specify a different flare shader, use Key '_flareshader' with Value of the flare shader you want to use. For example: textures/flares/flare_pulse'. If you do this, dont use _flare 1.

stekoe2000
10-29-2003, 06:10 AM
Uoahhh !!!!

You are my hero !!! Thx, it works! :D