PDA

View Full Version : storm troopers


kingdomwinds
10-30-2003, 01:47 AM
Do stormtroopers in JA suppose to have shiny armor? In my machine they don't look shiny at all. Or are there suppose to look like that?

Samuel Dravis
10-30-2003, 02:34 AM
You mean those white things? :)


I really don't look at stormies that much (except to hack them), but I don't think they have shiny armor. But it is bright white....

Syzerian
10-30-2003, 03:21 AM
it isnt ment to be shiny anyway they wear some sort of rubber plastic stuff not metal

Crow_Nest
10-30-2003, 05:38 AM
Maybe its your "Dynamic Glow" or your "Dynamic Lights" in the "More video" in the video options.

But they don't work for me.:(

BJP3E
10-30-2003, 12:34 PM
the plastic or what ever the armor is made of does have a shine to it in the films but thats only the very clean armor and depends on the lighting

cjd118118
10-30-2003, 01:06 PM
its erm.... meant to be sort of shiny. But i dont think the old quake engine is really very good at making them 'shiny' looking.

Oh yeah and wouldnt it be cool to be a stormie, and fly in the star destroyers and all that!!!!;)

Prime
10-30-2003, 01:17 PM
In JA I don't think they are supposed to be shiny...