PDA

View Full Version : mapping


Samuel Dravis
11-05-2003, 03:31 AM
I have one question: what do I use to make maps with? I've seen the JK2Radiant and GTKRadiant be discussed on these forums. Which one do I use for JA? :confused:

Gabrobot
11-05-2003, 04:57 AM
You need the latest version of GTKRadiant that's for Raven games...Raven used GTKRadiant for Jedi Academy, and that modified version has been included in the newest releases.

GTKRadiant (http://www.qeradiant.com/)

Samuel Dravis
11-05-2003, 05:24 AM
Thanks! :)

dood
11-09-2003, 10:33 AM
in gtkradiant you can create map to JO to...