PDA

View Full Version : Ja Mp


darksaber73
11-07-2003, 09:19 AM
What's up with JA mp. I can't get any servers to appear?

FK | unnamed
11-07-2003, 09:26 AM
in-game browser is FUBAR, may get fixed if a patch ever comes out.
until then use this:

http://www.udpsoft.com/eye2/index.html

Prime
11-07-2003, 03:06 PM
Originally posted by FK | unnamed
in-game browser is FUBAR, may get fixed if a patch ever comes out.
until then use this:

http://www.udpsoft.com/eye2/index.html It makes a huge difference in the number of visible servers...