PDA

View Full Version : Model Scaling in GTK Radiant


Livingdeadjedi
11-08-2003, 06:22 PM
Ive got GTK radiant for Jedi Academy

but on placing the what should be HUGE rock walls from desert level, i find they are TINY i could jump over them LOL


So question is.. How do i scale them in Radiant cause i have no model program

Lil Killa
11-09-2003, 02:40 AM
Have you tried the selection>scale... command? I'm not sure if you can use it to scale models but you can try :D

WadeV1589
11-09-2003, 01:37 PM
Select the model and hit N
Type modelscale as the key and a scale multiplier in the value box, so 2 would be 200% bigger

Or type in a key of modelscale_vec and a value of 3 scale multipliers e.g. "2 1 3" to scale 2 in the x direction, 1 in the y direction and 3 in the z direction.

Livingdeadjedi
11-09-2003, 02:50 PM
thanks =] thats what i thought you would do

Livingdeadjedi
11-11-2003, 09:59 PM
ah actually none of that worked...

can ya explain it more detailed to make sure i typed it in right with caps in right places for example

WadeV1589
11-11-2003, 10:22 PM
Here:
http://sgmod.crashespad.com/misc/images/modelscale_vec.jpg
You can see how it has affected the model in this picture as well

RalKon
11-11-2003, 11:47 PM
is it possible to downsize??? go like -2 -3 -1???

Lil Killa
11-11-2003, 11:56 PM
for half the size of the original you should be able to type in .5 .5 .5

i think it goes by percentages like scale does and 50% turned into a decimal is .50 or .5.

RalKon
11-12-2003, 12:25 AM
ah kewl. i will have to try this as soon as I can put my primary computer back together:cool: