PDA

View Full Version : Exploit--is this known by the devs?


Cal-Gon Gin
11-09-2003, 05:21 AM
I'll call it the sabre-on bug. Have folks discussed a bug here before related to turning on the sabre? I don't wish to go into too much detail (although it isn't a problem for MP because you need a willing victim) but it should probably be addressed in the next patch.

Andy867
11-09-2003, 05:51 AM
Without more information, none of us will be able to determine if it has been discussed, since there are over 200 threads in Jedi Academy Forums alone, plus another 100 in Technical Help on JA issues.

Cal-Gon Gin
11-09-2003, 03:55 PM
prolly won't matter much.

If you have a willing participant, you can go up to them, and ignite your sabre through them. Then, assuming the ignitee doesn't move, you can go anywhere, and with a roll-stab kill them by remote control.

(I will refrain from making any Red Wings biased comments about your icon :D )

StormHammer
11-09-2003, 05:00 PM
Well...if anyone is silly enough to stand around in an FFA or other MP game type, then they're going to die anyway. :p

FK | unnamed
11-09-2003, 05:35 PM
Originally posted by StormHammer
Well...if anyone is silly enough to stand around in an FFA or other MP game type, then they're going to die anyway. :p

99% of all public ffa saber only servers in Jedi Outcast had nothing but that.

:mad:

/glad it has not become that bad in Academy.

;)

shukrallah
11-09-2003, 05:50 PM
99% of all public ffa saber only servers in Jedi Outcast had nothing but that.



/glad it has not become that bad in Academy.




so true, i dont play jk2 now, because ill either get bored, or kicked/banned. Plus, im no good now, because i havnt played in a while.

AxVegetA
11-09-2003, 08:06 PM
That bug is even more general.
You can also be far from the player, turn your saber off (aligning it with his body) and u can roll stab in line infront or behind him.
This bug can also be done with katas and other moves, but I dont really know how to do this, i have just done it a couple of times by luck, but its the same concept.

Sam Fisher
11-09-2003, 08:15 PM
I never knew of this bug, I'll try it.


Ummm, how do you do it?

Kurgan
11-09-2003, 08:56 PM
Email or PM it to the Raven Devs (ChangKhan = Mike Gummelt, emorog = James Monroe, etc Kenn Hoekstra is a good guy to email about that stuff too).

And post about it in the "Full version bugs" sticky thread.

Never heard of those, but if so, they should be fixed hopefully.