PDA

View Full Version : Dismemberment


areonic
11-15-2003, 07:06 AM
What is dismember and how do i use it and how do i know if im doing it and is it for jedi academy

Crow_Nest
11-15-2003, 07:27 AM
Make sure that "model dismemberent" in the options menu is on.

go to your base folder and look for "jaconfig.cfg" rename it to autoexec.cfg, and add these lines:

helpusobi "1"
seta g_sabermorerealistic "2"
seta g_dismemberprobabilities "100"
seta g_dismemberment "3"
seta rcon_dmflags "8"
seta broadsword "1"

Start up SP or MP and dismemberent should be on.
You can tell if its on when you see bodies chopped.

areonic
11-16-2003, 12:43 AM
It works in single player but not multiplayer,is there somthing i need to setup for my server

Pnut_Man
11-16-2003, 03:23 AM
You must be the host of the server to enable dismemberment. Simply go into the console and type: /g_dismember 99. Then you must input the following client-side only command: /cg_dismember 99. After that the dismemberment should be working...

Crow_Nest
11-16-2003, 03:26 AM
You don't need to be the server.

Just type in "g_dismember 400" (or is it cg_dismember 400?) during a MP game.

Akshara
11-16-2003, 04:42 AM
Actually, for MP all you need is:

g_dismember "100"
cg_dismember "3" (or 2)

For online play, if the server has the g_dismember cvar enabled, then it will work; if not, it won't.

btw, Crow_Nest...

What does the rcon_dmflags "8" do?

DarkLord60
11-16-2003, 04:53 AM
Finally I can get it to work now.

Crow_Nest
11-16-2003, 05:05 AM
Originally posted by Akshara
btw, {b]Crow_Nest...

What does the rcon_dmflags "8" do? [/B]


Dunno. But it doesn't do any harm ;)

areonic
11-16-2003, 09:38 AM
thanx guys,i set it on my cfg file for my server and my clan set it,now we are having a field day with this,

areonic
11-16-2003, 09:38 AM
thanx guys,i set it on my cfg file for my server and my clan set it,now we are having a field day with this,

Amidala from Chop Shop
11-16-2003, 10:24 AM
Originally posted by Akshara
Actually, for MP all you need is:

g_dismember "100"
cg_dismember "3" (or 2)

For online play, if the server has the g_dismember cvar enabled, then it will work; if not, it won't.

btw, Crow_Nest...

What does the rcon_dmflags "8" do?

Originally posted by |GG|Crow_Nest
Dunno. But it doesn't do any harm ;)

Once again, (read my post on this subject here: http://www.lucasforums.com/showthread.php?s=&postid=1326811#post1326811) g_dismember controls the frequency of dismemberment (0-100) on the server side, cg_dismember controls the type of dismemberment seen (0,1, or 2) on the client side. Typing /seta cg_dismember 400 is the same as typing /seta cg_dismember 2.

dmflags 8 = no falling damage
dmflags 16 = fixed field of vision
dmflags 32 = no footsteps

The values are additive: seta dmflags 40 //no falling damage or footsteps

razorace
11-16-2003, 10:44 AM
The lowdown on Realistic Saber/Dismemberment Settings (http://www.lucasforums.com/showthread.php?s=&threadid=117829)

Kurgan
11-28-2003, 04:48 AM
If you were wondering what /broadsword 1 (thanks crow!) is, it's a client side command to enable "ragdoll" physics for bodies in MP.

Quite fun, and seems much more stable in the patch (my game would crash sometimes using it in 1.0).


Btw, if you haven't guessed, dismemberment means cutting off limbs (with the Lightsabers). ; )