PDA

View Full Version : Need for an specific prefab


NeXaR_QroN
11-17-2003, 04:29 PM
I need the millenium falcon phisycs map. Anyone has it?

wedge2211
11-17-2003, 06:15 PM
On the model entity, just enter "spawnflags 2" to make q3map2 autoclip the model.

NeXaR_QroN
11-18-2003, 06:18 PM
I tried but it generates weird clips above the model (i can float about 1 meter over the falcon). I tried it with other models and worked well but with this one...

lauser
11-21-2003, 07:50 PM
If you are really stuck you can always make a brush covering the general area or even 5 or 6 brushes if you need them and then texture with MODEL_CLIP. I do that sometimes.