PDA

View Full Version : Adding Atmosphere ...


Young David
09-30-2001, 10:47 AM
I've found a great way to add some atmosphere to the game.

- Before you start the game get one of your Star Wars Soundtracks (and don't tell me you don't have one ... get one, it's great music)

- Play the CD with your windows CD-player (or whatever program that's fine)

- Start GB ... et Voila ... Atmosphere.

I did this, and it plays really fine. You can still hear all the in-game sounds plus the wonderfull music that's always in the SW universe.

Paladin
09-30-2001, 10:51 AM
Good Idea. I heard there was no music in-game.

Although, im used to it. 4 some reason i dont get music on AoE2

Necro
09-30-2001, 10:28 PM
i left my cd at home in finland when i moved :cries:

Corrupt_Scout
09-30-2001, 11:00 PM
I've played so many SW games that the music is getting really really old. So I load up a bunch of ear-crunchin mp3's instead ;)

TheJackal_jk2
10-01-2001, 07:13 AM
Originally posted by Young David
I've found a great way to add some atmosphere to the game.

- Before you start the game get one of your Star Wars Soundtracks (and don't tell me you don't have one ... get one, it's great music)



I dont have one :) But I do have X-Wing vs TIE fighters. On that there are StarWars song and a really long collage (for in game play of that game)

So I COULD use that, but instead I think I'll use the Age2 CD. Gotta love the bongos! :D