PDA

View Full Version : How do I load mods on a MAC?


leerik
11-26-2003, 02:27 PM
I've looked all over and I can't find the answer. I have Jedimod and BFP2X and I put their folders into the same folder as the program--but they don't show up on the "mods" list! Someone help! It's driving me nuts!

|GG|Carl
11-26-2003, 03:26 PM
Did you put them in the "gamedata" directory? There, the mod should show up in an own folder called the mods name.

This is how to do it on pc, I guess it's the same on mac....

leerik
11-26-2003, 03:56 PM
i read online that on macs, instead of a gamedata folder, you're just supposed to put it in the same folder as the program--I have and no luck so far. Any other thoughts? Can I load them in the console somehow?

Kuuki
11-26-2003, 05:11 PM
Would it have to be anything with using PC version mods on mac version?

leerik
11-26-2003, 05:41 PM
I don't know. I couldn't find anything about whether .gob files are usable on Macs or not. But Jedimod isn't even that--it's a .pk3, which I would think would work since all the main game assets are .pk3... Hm.

|GG|Carl
11-26-2003, 06:01 PM
Does the mod create a folder by itself?

leerik
11-26-2003, 06:06 PM
When the mods unzip they do. Should I leave them zipped?

tacotim
11-27-2003, 04:27 PM
If you are running osX I think you put them in users>(your login name)>Library>Application suport> JediknightII>Base

But you might want to ask at the forum on www.insidemacgames.com

Brad oliver, the guy who did the mac port lurks there and usually responds to Jedi Knight questions. He's also doing the Jedi Acadamey port as well, Good Luck Fellow mac gamer!

-TIm