PDA

View Full Version : Displaying FPS (Frames Per Second)


P.I.M.P
12-05-2003, 10:26 PM
I'm pretty sure this has been covered before, but I am unable to find it. How do you Display the Frames Per Second (FPS) on your screen while you are playing. I have seen this in a few screenshots on here. Thanks in advance.

vert1go
12-05-2003, 10:28 PM
cg_drawFPS 1

Type it in the console.

Alegis
12-08-2003, 04:01 PM
addition: 1 is for displaying it top right corner
2 is for displaying it bottem right (at least i think so)
3: bottem left
4: top left
0 disable