PDA

View Full Version : Seige on jk (xbox)


Asudak
12-25-2003, 10:47 AM
I was wondering how you actually got onto siege mode on the xbox version of jk, do you have to be on live or something, also can you play it on 1 player?

Bilbo Skywalker
12-25-2003, 12:25 PM
Yeah, as far as I know there are no bots for seige. So you'll need xbox-live if yo uwant to play it. =/

Alegis
12-25-2003, 01:58 PM
you can add bots in siege if you're the server (game will only start if there is a player in both teams) but there are no botroutes and they have no clue what's going on, but you can play the map with the objectives

gotcha8903
12-25-2003, 02:44 PM
yeah, i wish those DDS guys could get some bot routes for siege maps. i dont think many other people would know how to make bots get on vehicles or complete objectives.

Asudak
12-25-2003, 03:41 PM
so is their any other way to access mutiplayer levels with vehicles then?