PDA

View Full Version : Ok look...


KissMyGrits
01-01-2004, 05:21 AM
Somebody please just send me the damn Kyle skeleton for 3ds max 5 or even tell me what bones to remove, because GOOD GOD PEOPLE! I haven't found any way of importing glms along with bones, so there.

icecreamsunshine2000@yahoo.com

Pwnage. PLEASE HELP A BRUTHA OUT. It'll take like 5 mins. Everybody says "you gotta remvoe some bones". WHICH BONES? Or "just import the kyle skeleton from your root xsi blah blah blah" NO! It DOESN'T WORK! Pleeeeeeease just send me the JKA Kyle skeleton in some format compatible with 3ds max 5.

tFighterPilot
01-01-2004, 10:47 AM
You need the new xsi importer

tFighterPilot
01-01-2004, 10:47 AM
You need the right xsi importer

KissMyGrits
01-02-2004, 01:35 AM
Ok, I've got an xsi importer, now what xsi do I import?

Psyk0Sith
01-02-2004, 07:04 PM
The one that comes with the Jedi Outcast SDK version 1.0

You can also TRY to load my imported skeletons found in the tutorials section: http://www3.sympatico.ca/psykopat/

tFighterPilot
01-02-2004, 07:48 PM
oops, double post

KissMyGrits
01-02-2004, 11:55 PM
Whew... Ok, I am in no way positive but I think I may have this figured out now. Thanks guys.