PDA

View Full Version : Gollum Model


grootmatti
01-06-2004, 09:03 PM
Hey guys I'm trying to make some sort of Gollum from LOTR.
Can you say whats good and whats bad about it.

Check my site www.cu2.nl/bammatticky

Cosmos Jack
01-07-2004, 03:53 AM
Someone has already done it, but if you want to do it to.;)
http://www.lucasforums.com/showthread.php?s=&threadid=100783

keestuijp
01-07-2004, 11:32 AM
hee jij ook uit noordholland :D
(kom uit volendam)

iemand maakt al een Gollum model, die er zeer netjes uitziet. die van jou is dus eigenlijk een beetje overbodig, maar toch: succes!

grootmatti
01-07-2004, 01:47 PM
NOu je het zegt jezus wat een mooie,
niet om die van mij lache want ik ben net begonne!!

grootmatti
01-07-2004, 04:31 PM
How can i add a sound on my model?

keestuijp
01-07-2004, 05:28 PM
in your pk3, put a folder called sound. In there, put a folder called chars. In there you need to make another folder with the name of your model. In there (sorry :)) put the sound files

grootmatti
01-08-2004, 12:57 PM
How the hell does the pk3 or the game knows it belongs 2 the model

grootmatti
01-08-2004, 12:57 PM
How the hell does the pk3 or the game knows it belongs 2 the model

Kuuki
01-08-2004, 02:37 PM
cus it reads the pk3 like a directory

keestuijp
01-08-2004, 03:16 PM
almost all model files, and scripts and stuff that came with the game, are in pk3 format too.

grootmatti
01-08-2004, 06:28 PM
Well then there is another question.
Where the hell can i get sounds of gollum

keestuijp
01-08-2004, 07:50 PM
i really wouldn't know. There was some guy on a forum, don't remember which one, who recommended him self for searching custom sounds. he said he could sample them from dvd-movies.