PDA

View Full Version : Exporting GLMs


[ASJN] Balboa
01-16-2004, 02:54 PM
ok, i have milk shape version 1.7 something, and finished a model i was working on... but i have no Ghoul exporter GLM. does anybody know what i can do, or do i need a whole different program tool?

Lil Killa
01-17-2004, 04:26 AM
http://jedidreams.codealliance.ca/


This is a Plugin that Exports non-animated(*default) Ghoul2 models(.glm) from Milkshape3D. This plug-in won't support animation or player models until milkshape3d 2.00 is released.

(have no idea what quote is supposed to mean by "non-animated(*default)" : / )

[ASJN] Balboa
01-17-2004, 07:10 PM
yes i've seen that. gotta wait till 2.00 then :(

Lil Killa
01-18-2004, 02:52 AM
It also depends on what your making... if you makeing a player model then you should even be making your model in milkshape till 2.0 as there is no vertex weighting yet. If your doing a wepon then check this (http://jk2.furrycat.net/modelling/sabre.html?intro) tutorial out. Alot of the info is out of date but the section on exporting as an md3 and then glm should work although I have yet to try it.... (am still learning how to do all of this stuff :p)

Jedi_Vogel
01-22-2004, 10:31 AM
While we're on topic... GLM exporter for GMax?

and if ppl are having to wait for Milkshape 2 to arrive, does that mean you can't make MP Models in Milkshape until version 2 comes out?

ondrahosek
01-22-2004, 04:26 PM
Get yourself GMAX Tempest from the discreet website, that contains an MD3 exporter. Then use MD3View's File > Export as GLM feature to convert it.

If you are working on a player model, the whole thing is more complicated.

Jedi_Vogel
01-26-2004, 07:33 AM
Thanks :) Great Help :)

And I'm not going to work on a player model...I saw elsewhere that I should wait for Milkshape 2.0 before attempting that. I'll try n do a saber for starters I think.