PDA

View Full Version : Max_spawn_vars


way
02-01-2004, 09:25 PM
Hi,
I get the ingame-error
"G_AddSpawnVarToken:
MAX_SPAWN_VARS"

Does anyone know what that mean and how I could load my map without this error?:confused:


thx4answers

Lil Killa
02-15-2004, 03:06 AM
Have you tryed deleting all of your spawn points and then placing them back again? That might work...

way
02-17-2004, 12:33 PM
hmm... thx, but I had textured my terrain wrong;)

I had this black triangles in EasyGen and didn't fixed them. So ingame came this error.
:D