PDA

View Full Version : voice chat


italegion
02-04-2004, 09:23 PM
"The game will also support voice chat through compatible headsets for the PS2 and Xbox console systems as well as PC"

will it works? how? dont will use too much internet band?
i never played a MP with a voice chat..

DarkLord_44
02-04-2004, 10:09 PM
nah, I play with teamspeak all the time so I would be it takes very little bandwith.

TK-725
02-06-2004, 05:43 PM
Voice chat is the only way to go when it comes to multiplayer games like this one. I love voice chatting on SOCOM 2 on Playstation2.

lukeiamyourdad
02-07-2004, 12:34 AM
Voice chat is great. You can shoot while giving out orders which saves some time and maybe someone's life.

SpeederBike
02-07-2004, 07:34 AM
Do u DL a voicechat thingy?

I have a mike...

(im on PC btw)

Alegis
02-07-2004, 08:37 AM
voice chat is available in every game, you'll just have to use another proggie, though here it's integrated, which sounds very cool (as long as it wont be abused..) if your mic works already on your pc (you can record things for example) you wont have to download extra stuff

lukeiamyourdad
02-07-2004, 08:22 PM
Yeah we don't need another X-Box Live :(

italegion
02-07-2004, 09:08 PM
why BF1942 for example didnt provide voicechat?

lukeiamyourdad
02-08-2004, 03:26 AM
Well, I can't really explain it but maybe it wasn't as well developed or popular as it is now. Even if it was only two years ago, people might not have microphones are connections that could handle voice chat. Now they do so why not have it :D

Silent_Thunder
02-08-2004, 08:11 AM
On a similar subject; does anyone know if they will include recorded voice chat commands? Kind of like Tribes 2 and Battlefield?

I really hope they make them more like Tribes 2... you know, somewhat humerous, and with personality :-).

Alegis
02-08-2004, 09:20 AM
the recorder voice chat has not been confirmed or answered, but i guess they certainly will (like "Roger!")