PDA

View Full Version : Where to put mods in?


Jerec The Dark
02-05-2004, 11:53 AM
Does anyone know what folder to put the mods, models and maps in? It says in some readme's "Extract the blablablabla.zip into your /gamadata folder. PLEASE HELP ME CAUSE ID ONT SHOW UP!

BawBag™
02-05-2004, 12:11 PM
Typically all mods go into gamedata/base folder.
(And you really should read the author's read me file.)

Prime
02-05-2004, 02:27 PM
Sometimes you can put them in their own directory in the GameData folder. Then they can be loaded from the MODS menu. Putting them in the base folder loads them automatically.

glug jedi
02-05-2004, 04:59 PM
dont the mods go in automatically

Jedi_Vogel
02-06-2004, 09:43 AM
Depends what you mean by Mod. Many of them have to be loaded separately from the Mods menu. But if you're replacing the main saber or main model, I don't think you have to go via the mods menu.

Of course I could be wrong...

Crow_Nest
02-06-2004, 10:21 AM
You'll have to make a folder when you want to load a mod from the mods menu. But does not always show up.