PDA

View Full Version : Problem with CMI in XP SP1


JohNNyJustiCe
02-05-2004, 09:09 PM
Hi out there, i can't run CMI on Windows XP SP1. That sucks a lot.
" Unable to load 'resources\fonto1.nut' " is the exact error.
I tried all Hints listed in this Forum at the Moment.
A little Help would make me happy.

------------------------------------------------------------------------------------


Hallo, ich kann CMI unter Windows XP SP1 nicht starten. Das stresst ziemlich. Die genaue Fehlermeldung lautet: " Unable to load 'resources\fonto1.nut' "
Ich hab alle Tipps die im Moment in diesem Forum gelistet sind versucht.
Ein paar weitere die funktionieren wären super.

bgbennyboy
02-06-2004, 12:40 PM
That file is installed by the game, so reinstall the game from your obviously, totally legal copy and it'll magically appear.

JohNNyJustiCe
02-06-2004, 02:25 PM
Don't you think i tried this first???

bgbennyboy
02-06-2004, 05:01 PM
No