PDA

View Full Version : argh!


Orca Wail
02-06-2004, 05:06 PM
Its been a while snice my happy expirence with CMI, but one question plagues me...

I had a completly, utterly, totally legal copy of CMI. Box and all.

To make game-play faster and less likely to crash, my father-dear taught me a trick...duplicate the "image" of the CD and run it off the computer, not the CD. I've done this with StarCraft and Myst, and they ran beutifully(you need a load of memory, of course). However, CMI refused to cooperate.

Is it because it needs disc-two? Or is it more?

(PS running off Windows 2000)

(*ducks*)

Joshi
02-06-2004, 09:13 PM
After copying the files to your computer, did you reinstall COMI from the new location of the CD files? And I think it would help considerably if you copied the second CD as well to the same directory.

Orca Wail
02-06-2004, 09:43 PM
I did. I did install from the computer, both disks.

:mad: