PDA

View Full Version : Sith Troopers


Lancor
03-01-2004, 05:54 PM
Hi and please help!

I have kotor 1.02 running on my athlon 2800 with a radeon 9800 pro (using win2k), and all is fine, except one thing:

The skin of the sith troopers seems bugged to me, because its a shiny brown/black texture, not the white and stylish like on other screenshots :(

screenshot (http://home.arcor.de/sergeant_jones/bugshot01.jpg)

Any Ideas?

here my settings:

[Sound Options]
Sound Init=0
Music Volume=85
Voiceover Volume=85
Sound Effects Volume=85
Movie Volume=100
Force Software=0
EAX=1
Disable Sound=0
Number 3D Voices=16
Number 2D Voices=24
Environment Effects Level=0.60
2D3D Bias=1.50
Environment Effects=1
Environment Effects Nonstreaming=1
Environment Effects Streaming=1

[Game Options]
GUIsInScreenShot=1
EnableScreenShot=0
Reverse Mouse Buttons=0
Hide InGame GUI=0
Use Small Fonts=0
Keyboard Camera Deceleration=2000.000000
Keyboard Camera Acceleration=500.000000
Keyboard Camera DPS=200.000000
Hide Unequippable=0
Tutorial Popups=1
Subtitles=1
Mini Map=1
Floating Numbers=1
Status Summary=1
Enable Mouse Teleporting To Buttons=1
Mouse Sensitivity=33
Auto Level Up NPCs=0
Mouse Look=0
AutoSave=1
Reverse Minigame YAxis=0
Combat Movement=1
Enable Tooltips=1
Difficulty Level=1
TooltipDelay Sec=1.000000
Memory Access=1
Memory Level=1
Disable Movies=0

[Movies Shown]
Movie 0=112
Movie 1=0
Movie 2=0
Movie 3=0
Movie 4=0
Movie 5=0
Movie 6=0
Movie 7=0
Movie 8=0
Movie 9=0
Movie10=0


[Alias]
HD0=.\
OVERRIDE=.\Override
TEMP=.\Temp
MODULES=.\Modules
LOGS=.\Logs
LOCALVAULT=.\LocalVault
DMVAULT=.\DMVault
SERVERVAULT=.\ServerVault
STREAMMUSIC=.\StreamMusic
TEMPCLIENT=.\Tempclient
SAVES=.\saves
CURRENTGAME=.\currentgame
TEXTUREPACKS=.\texturepacks
STREAMWAVES=.\StreamWaves


[Graphics Options]
V-Sync=0
Anisotropy=8
Frame Buffer=1
Anti Aliasing=4
Texture Quality=2
Emitters=1
Grass=1
Soft Shadows=0
Shadows=1
Brightness=57
EnableHardwareMouse=1
FullScreen=1
RefreshRate=100
Width=800
Height=600

[Autopause Options]
Mine Sighted=1
End Of Combat Round=0
Enemy Sighted=1
Party Killed=1
Action Menu=0
New Target Selected=1
[config]
firstrun=0

Anach
03-02-2004, 05:17 AM
what the *** you running it at 800x600 for, im running 1600x1200 8x ani (dont need FSAA) pretty much same specs as you


Sith trooper looks fine to me. What screenshots you talking about?

Lancor
03-02-2004, 10:45 AM
mhm 7 years old 17" monitor ;)

I saw screens were they look like this:
sith trooper (http://perso.wanadoo.fr/kotor/kotor/personnages/sith_trooper.JPG)

Anach
03-02-2004, 09:05 PM
id say thats either a mod or a very early beta

Lancor
03-03-2004, 12:30 AM
thx anyway

now that's taris blown up i rarely saw any sith troopers :)

Lancor
03-09-2004, 03:36 PM
i managed to change the look of the sith troopers:
http://home.arcor.de/sergeant_jones/mysithtrooper.jpg

just download this file here (http://home.arcor.de/sergeant_jones/CM_Baremetal.tga)

and put it into ur override folder